Home Dirigent/Combo Leden Foto/Film Organisatie Recensies

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy15-02-24 - Triade Vitree - Emmeloord

Om 18:55 uur waren we klaar om op te treden, maar ….. alléén de broer van onze dirigent Gert Meijerink was aanwezig. Ons publiek bleek te bestaan uit mensen van de klok, want om exact 19:00 uur uur was het ineens gezellig druk.


Na de eerste medley zat de stemming er al goed in! Er werd lekker mee gezongen. Hoe verder het programma vorderde, hoe gezelliger het werd. Er werden zelfs polonaises gelopen. Dirigent Gert kreeg assistenten genoeg, die hem hielpen met het dirigeren.


Tijdens de pauze waren er enkele bewoners die het drumstel even uit moesten proberen.


Na de pauze steeg de stemming met elke nummer dat we zongen. Op een gegeven moment stonden er zelfs drie dirigenten tegelijk voor het koor. Dirigent Gert kon dus zelf gewoon lekker in het koor meezingen. Hoe verder we in het programma kwamen, hoe minder publiek er in de zaal bleef zitten. Want …. veel van de bewoners vonden het veel gezelliger om in het koor mee te zingen dan op een stoeltje in de zaal te zitten luisteren. Zoiets kan natuurlijk alleen bij het Torenkoor! Wat is het toch mooi als je zo met elkaar plezier kunt maken.

We kijken terug op een geslaagd feestje. Kijk maar naar de foto’s!


Harrie Ruigendijk

Verslagen


Ger Tempelman

Harrie Ruigendijk

Jaap Pruim

Rolf Plender